top of page

Over Ons

Het Restaurant

Onze keuken verwent u met bijzondere huisgemaakte gerechten. De lekkere lunch en ons uitgebreide diner overtuigen u zeker. Komt u even heerlijk ontspannen en genieten van onze rustige en gemoedelijke sfeer?  Uw kinderen voelen zich zeker thuis in onze kinderhoek, voor ontspanning is dus gezorgd.

Onze Keuken

In onze keuken worden alle gerechten met liefde voor u bereidt. Wij serveren verschillende gerechten met vlees en vis, maar ook heerlijke vegetarische gerechten. Wij bieden daarnaast ook een ruime keuze aan gluten- en lactosevrije gerechten. Heeft u nog andere allergieën of dieetwensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Cafetaria

Bij onze cafetaria kun je terecht voor patat, snacks en heerlijke pizza's. Bestellingen kunnen opgehaald worden tussen 17.00 en 19.30 uur op afgesproken tijdstip.

 

Bestellen kan via hier.

Facetune_20-01-2023-14-23-54.jpg
DSC_0097.JPG

Bowling

Ook hebben wij bowlingbanen die onze locatie uiterst geschikt maken voor kinderfeestjes, personeelsfeesten en nog veel meer. Kom gezellig langs om onder het genot van een hapje en een drankje te bowlen. Je kan telefonisch of via de Landal-app een baan reserveren.

Landal Landgoed de Hellendoornse Berg

Dwalen door het golvende landschap van Overijssel. Stevig klimmen naar de toppen van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verblijf in een van de 200 accommodaties en ontdek het Twentse landschap. Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of maak een huifkartocht. 

Bij terugkomst neem je een verfrissende duik in het overdekt zwembad. Op dit vakantiepark is zoveel te doen dat je aan een week niet genoeg heeft. Sla bijvoorbeeld met het hele gezin een balletje op de minigolfbaan. Hou je van spanning? Probeer dan eens handboogschieten!

HBG_09_258229_16_9_geknipt2.jpg

Onze Locatie

bottom of page